Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τα νέα του Τμήματός μας...

Το Τμήμα Περίθαλψης & Κοινωνικής Μέριμνας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής που εφαρμόζει και εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Αids προχώρησε στη συνεργασία με αρμόδιους φορείς για δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των φοιτητών του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.30 π.μ, στην αίθουσα  Α2 του κτιρίου Πυθαγόρας στο Αντίρριο πρώην πνευματικό κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (annauncment.doc)annauncment.doc 31 kB
Download this file (annauncment_students.doc)annauncment_students.doc 97 kB

Πρόσκληση στην κοινή συνεδρίαση του Εκλεκτορικού Σώματος και της Γ.Σ του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για την μονιμοποίηση μέλους ΕΠ με γνωστικό αντικείμενο «Συστήματα Ασφαλείας Δικτύων και Υπολογιστών» του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (invitation.pdf)invitation.pdf 94 kB

Έxοντας υπόψη την Φ1/192329/Β3/16-12-2013 Υπουργική απόφαση καθώς και την αριθμ. 9/26-06-2017 απόφαση Συνέλευσης Τμήματος  με θέμα «Κατατάξεις πτυχιούχων Τμημάτων Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και Ανώτερων Σχολών στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ  για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18» ορίζονται οι  παρακάτω ημερομηνίες  για την εξέταση των μαθημάτων:

Τεχνικό  Προγραμματισμό:   11/12/2017  και ώρα   09.00 – 11.00 π.μ.
Ψηφιακή Σχεδίαση:              13/12/2017  και ώρα   12.00 – 14.00 μ.μ
Μαθηματικό Λογισμό Ι :       14/12/2017  και ώρα   09:00 – 11:00 π.μ

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (annauncment.doc)annauncment.doc 38 kB

Το Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Αντίρριο, στην προσπάθεια του να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα στη χώρα μας και για να ενισχύσει την Τράπεζα αίματος του.


Σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά να στηρίξετε έμπρακτα την Εθελοντική Αιμοδοσία του Τ.Ε.Ι. που αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, χειραφέτησης και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (annauncment.pdf)annauncment.pdf 114 kB

H κατανομή των φοιτητών  στα εργαστήρια ολοκληρώθηκε σήμερα 08/11/2017. Παρακαλούνται οι φοιτητές του Τμήματος να ελέγξουν από το  studweb σε ποιο Τμήμα έχουν τοποθετηθεί.

Από την Γραμματεία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ