Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τα νέα του Τμήματός μας...

Καλούνται όσοι αιτήθηκαν και έχουν πετύχει τη μετεγγραφή τους στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας  να προσέλθουν στην Γραμματεία του Τμήματος από 19/11/2018 έως και 23/11/2018 με όλα τα  δικαιολογητικά, που έχουν δεσμευτεί στην αίτηση τους  προκειμένου να γίνει ο σχετικός έλεγχος  και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους.


Από τη Γραμματεία του Τμήματος


Σύγκληση Εκλεκτορικού Σώματος (πρώτη συνεδρίαση ), για την πλήρωση μίας (1) θέσης τακτικού μέλους ΔΕΠ βαθμίδας Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με γνωστικό αντικείμενο «Σχεδιασμός και Ανάλυση Λογισμικού»

Καλείστε να προσέλθετε την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα Ελλάδας 10:00 π.μ. στην έδρα του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα (Μ.Αλεξάνδρου 1 — 26334 — Κουκούλι) και στην αίθουσα τηλεκπαίδευσης (μικρό αμφιθέατρο) στην πρώτη συνεδρίαση του Εκλεκτορικού Σώματος που αφορά την πλήρωση μίας (1) Θέσης στη βαθμίδα του Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Σχεδιασμός και Ανάλυση Λογισμικού»

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (invitation.pdf)invitation.pdf 81 kB

Η Διεύθυνση Μεταφορών Και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας (Μηχανολογικό) με έδρα Σταγείρων 23, 26334 Πάτρα (παραπλεύρως ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας) προσφέρει τρεις (3) θέσεις για Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριων  όπως παρακάτω:
1 θέση ΠΑ για φοιτητή/τρια του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ  ή
1 θέση ΠΑ για φοιτητή/τρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ ή
1 θέση ΠΑ για φοιτητή/τρια του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων  ή
1 θέση ΠΑ για φοιτητή/τρια του Τμήματος Λογιστικής  ή
1 θέση ΠΑ για φοιτητή/τρια του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Πληροφορίες: Κα Καραμπάτσου Βασιλική, τηλ. : 2613620450

Μεντζαλίρα Χρύσα
Τμήμα Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας
Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας
Μεγ. Αλεξάνδρου 1,
26334 Κουκούλι, Πάτρα
Τηλ. 2610 369 192
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ