Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τα νέα του Τμήματός μας...

Οσοι φοιτητές έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% των εργαστηριακών ασκήσεων, συμμετείχαν στην αξιολόγηση του εργαστηρίου και απέτυχαν, έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στη συμπληρωματική αξιολόγηση του εργαστηριακού μαθήματος που θα διεξαχθεί έως το τέλος της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου.

Η ευθύνη διεξαγωγής της επαναληπτικής εξέτασης ανήκει στον υπεύθυνο Καθηγητή του κάθε εργαστηρίου, ο οποίος θα πρέπει να προσδιορίσει την ημερομηνία, την ώρα και την εργαστηριακή αίθουσα εξέτασης.

Σύμφωνα με την αριθμ. 11/04-06/2018 απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματός μας και την σύμφωνη γνώμη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) οι φοιτητές που προέρχονται από τα πρώην Τμήματα ΕΠΔΟ/Α και ΕΠΣΧ θα πρέπει να δώσουν τα μαθήματα που δεν διδάσκονται από το τμήμα μας στην εμβόλιμη εξεταστική του Εαρ.εξαμ. 2017 - 2018 στην Πάτρα και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) το οποίο επισυνάπτεται και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος.
Στην περίπτωση που μάθημα εξεταζόμενο στην Πάτρα συμπίπτει με μάθημα στο Αντίρριο οι φοιτητές Θα πρέπει να υποβάλλουν από 05/06/2018 έως & 11/06/2018 Υπεύθυνη Δήλωση Ν 1599/1986 στη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Αντίρριο) στην οποία Θα αναφέρουν το πρόβλημα έτσι ώστε να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης.

Επίσης, σύμφωνα με την αριθμ. 11/04-06-2018 απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματός μας και την σύμφωνη γνώμη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) οι φοιτητές που προέρχονται από τα πρώην Τμήματα ΕΠΔΟ/Α και ΕΠΣΧ Θα πρέπει να δώσουν τα μαθήματα που δεν διδάσκονται από το τμήμα μας στην εξεταστική του Εαρ. εξαμ.2017-2018 στην Πάτρα και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) το οποίο επισυνάπτεται και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος.
Στην περίπτωση που μάθημα εξεταζόμενο στην Πάτρα συμπίπτει με μάθημα στο Αντίρριο οι φοιτητές Θα πρέπει να υποβάλλουν από 05/0618 έως & 11/6/18 Υπεύθυνη Δήλωση Ν 1599/1986 στη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Αντίρριο) στην οποία Θα αναφέρουν το πρόβλημα έτσι ώστε να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (exetastiki_Business Administration Patras_2018.pdf)exetastiki_Business Administration Patras_2018.pdf 156 kB
Download this file (programma_announced.xls)programma_announced.xls 206 kB

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ