Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τα νέα του Τμήματός μας...

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) προκηρύσσει 100 θέσεις υποτροφιών διάρκειας 18 έως 24 μηνών, για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών πρώτου κύκλου (master) στην Ελλάδα (ακαδ. έτος έναρξης 2018-2019) με παράλληλη πρακτική άσκηση για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας στην ΕΤΕ, ανάλογα τον τόπο σπουδών του υποψήφιου, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (announcement.pdf)announcement.pdf 354 kB

Δέκα (10) υποτροφίες για εκπόνηση Διδακτορικής διατριβής από κοινού στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" και σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά. Έρευνα στους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης, της Ρομποτικής, της Μηχανικής Μάθησης, των Big Data και της Βιοπληροφορικής.
Το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΙΠ&Τ) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση για τη χορήγηση υποτροφίας με στόχο την εκπόνηση Διδακτορικής διατριβής, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικής και ερευνητικής συνεργασίας του ΙΠ&Τ με τα ακόλουθα Πανεπιστήμια:
•    Rice University
•    University of Texas at Arlington
•    Houston University
•    Dalhousie University
Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις στο: https://www.iit.demokritos.gr/el/news/scholarships2019
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 3/12/2018
Πληροφορίες
Γραμματεία SKEL: Δ. Κατσαμώρη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Τηλ.: 210 6503204

Το μάθημα θεωρίας του κ. Κομνηνού στο Ζ εξάμηνο "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ" θα γίνεται πλέον κάθε Δευτέρα 10:00 με 13:00 στην αίθουσα Α1. Την Παρασκευή 23/11 και την Δευτέρα 26/11 δεν θα γίνουν τα μαθήματα λόγω κωλύματος του διδάσκοντα. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (programma.xls)programma.xls 93 kB

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του καταργημένου Τμήματος ΠΛΗ & ΜΜΕ, ότι σύμφωνα με τη διαπιστωτική πράξη 39782/21-11-2018 του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, εντάθηκαν στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Ναύπακτο. Η παρούσα ανακοίνωση συνοδεύεται από πίνακα με τους αριθμούς μητρώου των Φοιτητών και όχι με τα ονοματεπώνυμά τους, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (announcement.pdf)announcement.pdf 17 kB

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ