Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τα νέα του Τμήματός μας...

Σύμφωνα με την αριθμ. 05/9/2018 απόφαση Κοσμητείας ΣΤΕ οι δηλώσεις μαθημάτων του χειμ. εξαμ. ακαδ.έτους 2018-19 ξεκινούν 19/10/2018 έως και 26/10/2018 μέσα από την εφαρμογή estudents (https://e-students.teiwest.gr). Δήλωση μαθημάτων θα υποβάλλουν οι φοιτητές των εξαμήνων Β΄, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ και όσοι βρίσκονται στο πτυχίο.


ΠΡΟΣΟΧΗ
Μόνο όταν θα σας εμφανίσει στην οθόνη «Η Δήλωση σας υποβλήθηκε με επιτυχία» σημαίνει ότι έχει γίνει ανανέωση της εγγραφή σας.
Για την απόδειξη υποβολής της δήλωσης θα πρέπει να την εκτυπώσετε. Εάν δεν διαθέτετε εκτυπωτή θα πρέπει να σημειώσετε υποχρεωτικά το μοναδικό «Αριθμό καταχώρησης δήλωσης» που θα εμφανίσει στην οθόνη. Εάν δεν εμφανίσει τα παραπάνω σημαίνει ότι δεν έχει υποβληθεί η δήλωση ανανέωσης εγγραφής.


Το μάθημα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ (Θ) του Α Εξαμήνου θα διεξάγεται πλέον κάθε Τρίτη στις 4-7 στην αίθουσα Α1.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (programma.xls)programma.xls 92 kB

Σχετικά με τις εγγραφές στα εργαστήρια τονίζονται τα παρακάτω:
1.    Οι φοιτητές που βρίσκονται σε «λίστα αναμονής» θα πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθούν τα εργαστήριά τους στα υπάρχοντα τμήματα (έστω και υπεράριθμοι) μέχρι να τοποθετηθούν στα τελικά τμήματα.
2.    Οι φοιτητές που δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν εγγραφή στα εργαστήρια λόγω προβλήματος των κωδικών τους θα πρέπει επίσης να παρακολουθούν τα εργαστήριά τους στα υπάρχοντα εργαστήρια, αφού ενημερώσουν τον διδάσκοντα για το πρόβλημά τους.
3.    Τονίζεται ότι δικαίωμα «Μόνο εξέταση»,  έχουν μόνο οι φοιτητές για τους οποίους έχει καταχωρηθεί στο παρελθόν  βαθμός στα συγκεκριμένο εργαστήριο. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν ξανά το εργαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ