Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Μόνιμοι εκπαιδευτικοί του Τμήματος

Πρόεδρος Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Ο Βασίλειος Ταμπακάς είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διδάκτωρ του ίδιου Τμήματος.

Ο Κούγιας Ιωάννης είναι Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στο παράρτημα Ναυπάκτου - Αντιρρίου του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας.

Ο Σπύρος Συρμακέσης αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής το 1992 με βαθμό 8,72 και ανακηρύχθηκε σε διδάκτορα του ίδιου τμήματος το 1997.

Ο Βασίλειος Τριανταφύλλου είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι Καθηγητής και πρόεδρος στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Ο Δρ Νικόλαος Σπ. Βώρος διαθέτει δεκαπενταετή εμπειρία στο σχεδιασμό ενσωματωμένων συστημάτων για τηλεπικοινωνίες και ιατρικές εφαρμογές.

Αναπληρωτής Πρόεδρος Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Έλαβε πτυχίο Μαθηματικών το 1992 και Διδακτορικό Δίπλωμα σε Τεχνολογία Λογισμικού το 1999, και τα δύο από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

O Δρ. Γιάννης Τζήμας είναι Αναπληρωτης Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διδάκτορας του ιδίου Τμήματος στην περιοχή των Τεχνολογιών Διαδικτύου.

Ο Ιωάννης Τσακνάκης αποφοίτησε το 1996 από το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ανακηρύχθηκε σε διδάκτορα του ίδιου τμήματος το 2004.