Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Το έκτακτο προσωπικό του τμήματος...

Ο Χρήστος Π. Αντωνόπουλος έλαβε το Δίπλωμα και το Διδακτορικό του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών από το αντίστοιχο Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών το 2002 και 2008 αντίστοιχα.

Ο Βασίλειος Δ. Τσακανίκας γεννήθηκε στο Αγρίνιο την 1η Ιανουαρίου 1983. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αγρινίου το 2000. Έλαβε το δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών το 2005 από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Ο Ηλίας Ασαρίδης είναι Πτυχιούχος και Διδάκτωρ Γενικης Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Η Φαλιάγκα Ευανθία είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Ιωσηφ Μπόρας είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Ο Απόστολος Φούρναρης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος και διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Πατρών, κατά τα έτη 2008 και 2002 αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος Παξιμάδης είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.