Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τα νέα του Τμήματός μας...

Σύμφωνα με απόφαση του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (αρ.απ. 9/28-09-2016) οι δηλώσεις μαθημάτων & οι ηλεκτρονικές εγγραφές Εργαστηρίων του χειμ. εξαμ. ακαδ. έτους 2016-17, θα πραγματοποιηθούν 03/10/2016 έως και 10/10/2016.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  1. Από το χειμ.εξάμ. 2016-17 θα εφαρμοστεί το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος το οποίο και επισυνάπτεται.
  2. Οι φοιτητές του Τμήματος που ακολουθούν το Πρόγραμμα Σπουδών Μηχ.Πληροφορικής ΤΕ και βρίσκονται σε μεγαλύτερο του 5ου εξαμήνου σπουδών που δεν έχουν επιλέξει κατεύθυνση, θα πρέπει να επιλέξουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κατεύθυνση για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την δήλωσή τους
  3. Επισυνάπτονται και οι αντιστοιχίσεις όλων των Προγραμμάτων Σπουδών (Μηχ. Πληροφορικής, ΤΕΣΥΔ, ΕΠΔΟ/Μ, ΕΠΔΟ/Α & ΕΠΣΧ).

Ενημερώνονται οι φοιτητές του Τμήματος για τα παρακάτω σημαντικά θέματα που έχουν σχέση με τις εγγραφές στα Εργαστήρια:

  1. Οι φοιτητές που τυχόν βρεθούν σε «λίστα αναμονής» θα πρέπει να παρακολουθούν τα εργαστήριά τους στα υπάρχοντα τμήματα (της αρεσκείας τους, μετά όμως από συνεννόηση με τον υπεύθυνο καθηγητή έστω και ως υπεράριθμοι), μέχρι να δημιουργηθούν και να τοποθετηθούν στα τελικά τμήματα. Προσοχή στην τήρηση του ανωτέρω, γιατί υπάρχει κίνδυνος διακοπής λόγω απουσιών
  2. Οι φοιτητές που εκ παραδρομής δήλωσαν στα εργαστήριά τους «μόνο εξετάσεις» αλλά δεν το δικαιούνται (δεν έχουν βαθμό σε προηγούμενη εξέταση) θα τοποθετηθούν σε τμήματα χωρίς άλλη ειδοποίηση (e-mail,τηλέφωνο κλπ).
  3. Αν ένας φοιτητής είναι αναγκασμένος να αλλάξει εργαστηριακό τμήμα για κάποιο συγκεκριμένο λόγο (π.χ. περίπτωση χρονικής επικάλυψης δύο εργαστηρίων), θα πρέπει να εγκριθεί η μετακίνησή του α) από τον καθηγητή του τμήματος στο οποίο έχει γραφτεί και β) από τον καθηγητή του τμήματος στο οποίο θέλει να πάει. Η αλλαγή θα μπορεί να γίνει μέχρι την Δευτέρα 17/10/2016. Επίσης θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η γραμματεία από τον ίδιο τον φοιτητή.

Παρακαλούμε ελέγξετε τις δηλώσεις σας και εκτυπώστε Αποδεικτικό Ηλεκτρονικής Εγγραφής, μέσα από την εφαρμογή του Students Web (Αιτήσεις -> Νέα Αίτηση – Αποδεικτικό Ηλεκτρονικής Εγγραφής -> Αποστολή… Στην Κατάσταση Αιτήσεων θα βρείτε το Αποδεικτικό ηλεκτρονικές εγγραφή σας στο τρέχον εξάμηνο σε μορφή .pdf και μπορείτε να το εκτυπώσετε.)!!!

 


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ