Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τα νέα του Τμήματός μας...

Στο νέο πρόγραμμα προστέθηκαν και τα μαθήματα για τους φοιτητές του πρώην τμήματος Πληροφορική και ΜΜΕ (Πύργος).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (programma.xls)programma.xls 205 kB

Υποβολή Δηλώσεων οφειλόμενων μαθημάτων για τους «ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ» φοιτητές (Ν.4452/15-02-2017, άρθρο 31, παρ.1). Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις οφειλόμενων θεωρητικών μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου για τους «επί πτυχίω» φοιτητές (9ο εξάμηνο φοίτησης και άνω) θα πραγματοποιηθούν μέσα από την εφαρμογή e-students (https://e-students.teiwest.gr), βάσει του ν.4452/15-02-2017, άρθρο 31, παρ.1. για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 03-06-2019 έως και Κυριακή 09-06-2019.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (announcement.doc)announcement.doc 33 kB

Σας ενημερώνουμε πως η ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε που είχε προγραμματιστεί στις 16/5/2019 αναβάλλεται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος.  Η ορκωμοσία θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Όπως είναι γνωστό σύμφωνα με το πρόσφατα ψηφισθέν πολυνομοσχέδιο, το Τμήμα μας συνενώνεται με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε και δημιουργείται το νέο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ. Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και η δημοσίευση του αντίστοιχου ΦΕΚ συνέπεσε με την ορκωμοσία του Τμήματος η οποία δεν μπορεί να γίνει αν δεν οριστούν πρώτα τα νέα διοικητικά όργανα του νέου Τμήματος (Πρόεδρος, Συνέλευση κλπ).

Με βάση τα παραπάνω και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των τελειοφοίτων μας η Συνέλευση αποφάσισε την αναβολή της ορκωμοσίας μέχρι τον ορισμό των ανωτέρω οργάνων.

 

Από τη Γραμματεία  του Τμήματος

Η τελετή ορκωμοσίας για τους πτυχιούχους του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 16/05/2019.

'Οσοι σπουδαστές έχουν τελευταία υποχρέωση για λήψη πτυχίου την παρουσίαση της πτυχιακής τους εργασίας, θα πρέπει να την παρουσιάσουν μέχρι στις 10/04/2019, ώστε να μπορέσουν να ορκιστούν στην προαναφερόμενη ημερομηνία.

Από τη γραμματεία του Τμήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ